• banner

Dijieun di RRC Kembang Mutiara Semprot pikeun Kembang Hiasan

Katerangan pondok:

Dijieun di RRC Kembang Mutiara Semprot pikeun Kembang Hiasan

ukuran bisa: 52*195MM

kapasitas: 350ml

moq: 10000 PCS

bungkusan: 48pcs / ctn


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Bubuka

Kalayan rumus anu ramah lingkungan, bahan baku standar anu luhur, semprot warna kembang moal ngarugikeun kembang, seungitna saé. Gancang-garing, gancang-ngawarnaan, anu paling penting aya sababaraha pilihan ngeunaan warna anu anjeun tiasa pilih!

Modél Number F01
Unit Bungkusan Botol Timah
Kajadian Kembang
Propelan Gas
Warna 6 kelir
Kimia Beurat 80-100g
Kapasitas 350ml
Tiasa Ukuran D: 52 mm, H: 195 mm
Paing Size 42,5 * 31,8 * 24,2cm/ctn
MOQ 10000pcs
Sertipikat MSDS
pangmayaran 30% deposit sateuacanna
OEM Ditarima
Rincian bungkusan 48pcs / ctn atanapi ngaropéa

Fitur produk

Aman dianggo dina sadaya jinis kembang. Mencegah turunnya kelopak prematur, dehidrasi, layu dan pencoklatan. Gumantung kana kultivar, halimun semprot basajan ngabantosan manjangkeun umur kembang tambahan 1 dugi ka 5 dinten. Ieu ngalelep kembang transparan dina aplikasi semprot merenah. Sareng Yees, éta langsung ngawarnaan kembang seger, sutra sareng garing kalayan kesan warna anu alami. Éta mangrupikeun alat anu kedah aya sareng tukang kembang profésional salami sababaraha dekade.

Aplikasi

loba jenis kembang kayaning kembang garing, mawar, kembang diawetkeun (永生花), kembang panonpoé, peony (牡丹) , plum blossom, anyelir (康乃馨),baby breath (满天星Q,兰街

Pituduh pamaké

1.Shake ogé saméméh ngagunakeun;
2.Tujuan nozzle nuju udagan dina sudut luhur slight terus pencét nozzle.
3.Semprot ti jarak aa sahenteuna 6ft ulah nempel.
4. Dina hal malfungsi, piceun nozzle jeung ngabersihan eta ku pin atawa obyék seukeut

Awas

1.Avoid kontak jeung panon atawa beungeut.
2. Ulah ngalenyepan.
3.Pressurized wadahna.
4. Tetep kaluar tina sinar panonpoé langsung.
5. Ulah nyimpen dina suhu luhur 50 ℃ (120 ℉).
6. Ulah Pierce atawa kaduruk, sanajan sanggeus ngagunakeun.
7. Ulah menyemprot dina seuneu, objék incandescent atawa deukeut sumber panas.
8. Tetep jauh tina jangkauan sahiji barudak.
9.Test saméméh pamakéan. Bisa ngawarnaan lawon sareng permukaan anu sanés.

Bantuan munggaran tur perlakuan

1.Upami ditelan, langsung nelepon ka Pusat Kontrol Racun atanapi dokter.
2. Ulah ngainduksi utah.
Upami dina panon, bilas ku cai sahenteuna 15 menit.

Produk Témbongkeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami