• banner

Fashionable Styling Rambut Semprot Wangun Rambut

Katerangan pondok:

Semprotan Rambut

Ngaran produk: Hair Spray

Tempat asalna: Guangdong, Cina

Ngaran brand: Pengwei / logo custom

OEM: sadia

Golongan umur: Sadayana

Fitur: Smoothing, Samentara

Jenis Rambut: Sadaya rambut

Gender: Lalaki, awéwé, unisex

Tahan kakuatan: kuat

Pangaruh: Teguh

Bau: seger

Kamampuh: 420ml

Ukuran: 52*238mm

Jenis: Semprot


Rincian produk

Tag produk

Kamampuhan suplai

80000 Potongan per Poé

Bungkusan & Pangiriman

48pcs / ctn pikeun Semprotan Rambut tina 420ml Bentuk Rambut Produk
Palabuhan: Guangzhou / Huangpu

more party crazy string (2)

Arah

1. Ngocok ogé saméméh pamakéan.
2. Rias rambut anjeun, teras semprot langsung kana rambut.
3.Easily keur nyeuseuh jeung tahan kuat!

more party crazy string (2)

Awas

1. Ulah dahar eta
2. Ulah menyemprot ka arah panon
3. Ulah make eta kalawan seuneu

Pangobatan

Upami ditelek, langsung nelepon ka Pusat Kontrol Racun atanapi dokter.
Ulah ngakibatkeun utah.
Upami dina panon, bilas ku cai sahenteuna 15 menit
more party crazy string (2)

Produk Témbongkeun

hair spray5
hair spray2
hair spray

Profil Perusahaan

Guangdong Pengwei Fine Chemical Co., Ltd diwangun ku seueur departemén sareng bakat profésional sapertos tim R&D, tim Penjualan, Tim Kontrol Kualitas sareng saterasna. Ngaliwatan integrasi departemén béda, sadaya produk urang bakal diukur persis tur conforms kana sarat konsumén '. Tim penjualan kami bakal masihan respon dina 3 jam, ngatur produksi gancang, masihan pangiriman gancang. Naon deui, urang ogé bisa ngabagéakeun logo ngaropéa.

more party crazy string (6)

FAQ

Q1: Sabaraha lami pikeun produksi?
Numutkeun rencana produksi, urang bakal ngatur produksi gancang sarta biasana nyokot 15 nepi ka 30 poé.

Q2: Sabaraha lami waktos pengiriman barang?
Saatos pagawean produksi, urang bakal ngatur pengiriman barang. Nagara béda boga waktu pengiriman barang béda. Upami anjeun hoyong terang langkung rinci ngeunaan waktos pengiriman anjeun, anjeun tiasa ngahubungi kami.

Q3: Naon kuantitas minimum?
A3: kuantitas minimum urang nyaeta 10000 lembar

Q4: Kumaha carana abdi tiasa terang langkung seueur ngeunaan produksi anjeun?
A4: Mangga ngahubungan kami sarta ngabejaan ka kuring naon produk Anjeun hoyong terang.

Sertipikat

Kami parantos damel di aerosol langkung ti 13 taun anu mangrupikeun produsén sareng perusahaan dagang. Kami ngagaduhan lisénsi bisnis, MSDS, ISO, Sertipikat Kualitas jsb.

pd_fot

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami