• banner

URANG

PERUSAHAAN

Profil Perusahaan

Tempatna di Shaoguan, kota anu saé di kalér Guangdong, Guangdong Pengwei Fine Chemical. Co., Ltd (GDPW), baheulana kawanoh salaku Guangzhou Pengwei Arts & Crafts Factory di 2008, nyaéta perusahaan téknologi tinggi anu diadegkeun dina 2017 anu prihatin kana pamekaran, produksi, pamasaran sareng jasa. Dina Oktober, 2020, pabrik anyar urang hasil diasupkeun kana Huacai Zona Industri Bahan Anyar, Wengyuan County, Kota Shaoguan, Propinsi Guangdong.
Kami gaduh 7 jalur otomatis produksi anu éfisién tiasa nyayogikeun rupa-rupa aerosol diantarana 2 garis mangrupikeun garis aerosol kageulisan, anu sanésna mangrupikeun jalur produksi biasa. Salaku tambahan, kami khusus dina manufaktur produk aerosol industri, perayaan sareng acara, perawatan pribadi, perawatan rumah tangga sareng perawatan mobil anu hartosna urang gaduh kakuatan pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis aerosol. Anu langkung penting, perusahaan urang gaduh toko kerja bébas debu anu saluyu sareng standar pamariksaan. Ayeuna, urang gaduh 6 mérek dagang sapertos XETOURFUL, JIALE, PENGWEI, MEILIFANG, QIAOLVDAO sareng saterasna, 6 patén sareng 6 hak cipta parangkat lunak.
Ngawengku pangsa pasar internasional anu langkung luhur, kami kabagi perusahaan aerosol festive Cina. Produk kami dijual saé boh di pasar domestik sareng luar negeri anu henteu ngan ukur nutupan kota préféktur utama di Cina tapi ogé langkung ti 50 nagara di luar negeri. Tujuanana kami nyaéta pikeun janten perusahaan produk unggulan anyar sareng nyiptakeun platform manufaktur anu berpengaruh di daérah aerosol salami tilu taun.

Taat kana inovasi téknologi

Adhering kana inovasi-disetir teknis nyaeta strategi ngembangkeun sentral urang. Urang ngatur hiji tim unggulan jeung bets latar atikan luhur ngora berbakat jeung boga pangabisa kuat R&D jalma. Sajaba ti éta, urang ogé boga gawé babarengan lega dina proyék sains jeung téhnologi kalawan kavling universitas well-dipikawanoh kayaning Cina Selatan Universitas Téknologi, Guangdong Universitas Téknologi, Shaoguan Universitas, Hunan Universitas Kamanusaan, Élmu jeung Téhnologi jeung saterusna.
fasilitas kami well-dilengkepan jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sagala tahapan produksi ngamungkinkeun urang pikeun ngajamin kapuasan customer total. Leuwih ti éta, kami geus narima idin pikeun kosmétik, lisénsi produksi bahan kimia picilakaeun, ISO, EN71 jeung idin ngurangan polutan. Dina taun 2008, urang dileler judul 'perusahaan kalayan observasi kontrak jeung nilai kiridit'.
Guangdong Pengwei Rupa Kimia. Co Ltd awaits kalawan antusias hébat jalma ti sagala lapisan kahirupan boh di imah jeung di mancanagara datang pikeun ceramah ngeunaan bisnis, kerjasama teknis jeung ékonomi sarta manggihan win-win solusi.

KUALITAS luhur, konsumén munggaran