• banner

Struktur Perusahaan

Salah sahiji tugas anu paling penting pikeun ngokolakeun organisasi mana waé anu ngagajih langkung ti sababaraha urang nyaéta pikeun nangtukeun struktur organisasina, sareng ngarobih ieu nalika sareng dimana waé.

about

Salah sahiji tugas anu paling penting pikeun ngokolakeun organisasi mana waé anu ngagajih langkung ti sababaraha urang nyaéta pikeun nangtukeun struktur organisasina, sareng ngarobih ieu nalika sareng dimana waé.
Seuseueurna organisasi gaduh struktur hirarki atanapi piramida, kalayan hiji jalma atanapi sakelompok jalma di luhur. Aya garis jelas atanapi ranté paréntah ngajalankeun handap piramida. Sadaya jalma dina organisasi terang naon kaputusan anu tiasa dilakukeun, saha atasan atanapi bosna ka saha aranjeunna lapor, sareng saha bawahan langsung anu tiasa aranjeunna masihan petunjuk.
Guangdong Pengwei Fine Chemical Co., Ltd diwangun ku seueur departemén sareng bakat profésional sapertos tim R&D, tim Penjualan, Tim Kontrol Kualitas sareng saterasna. Ngaliwatan integrasi departemén béda, sadaya produk urang bakal diukur persis tur conforms kana sarat konsumén '. Tim penjualan kami bakal masihan respon dina 3 jam, ngatur produksi gancang, masihan pangiriman gancang.
Salaku tambahan, ngaliwatan struktur perusahaan anu kuat, urang bakal langkung khusus dina padamelan urang sareng gaduh kamungkinan anu langkung saé pikeun ngawujudkeun poténsi urang.

Sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun halaman wéb anu saé