Ngeunaan PENGWEI

Tempatna di Shaoguan, kota anu saé di kalér Guangdong, Guangdong Peng Wei Fine Chemical. Co., Limited, baheulana kawanoh salaku Guangzhou Pengwei Arts & Crafts Factory di 2008, mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu diadegkeun dina taun 2017 anu prihatin kana pamekaran, produksi, pamasaran sareng jasa. Dina Oktober, 2020, pabrik anyar urang hasil diasupkeun kana Huacai Zona Industri Bahan Anyar, Wengyuan County, Kota Shaoguan, Propinsi Guangdong.

 

Kami gaduh 7 jalur otomatis produksi anu éfisién tiasa nyayogikeun rupa-rupa aerosol. Ngawengku pangsa pasar internasional anu langkung luhur, kami kabagi perusahaan aerosol festive Cina. Adhering kana inovasi-disetir teknis nyaeta strategi ngembangkeun sentral urang. Urang ngatur hiji tim unggulan jeung bets latar atikan luhur ngora berbakat jeung boga pangabisa kuat R&D jalma.

 

Guangdong Peng Wei Rupa Kimia. Co Limited awaits kalawan antusias hébat jalma ti sagala lapisan kahirupan boh di imah jeung di mancanagara datang pikeun ceramah ngeunaan bisnis, kerjasama teknis jeung ékonomi sarta manggihan win-win solusi.

produk unggulan

Caang poék

Naha Milih Kami

  • Enough ingredients with competitive price
    bahan cukup kalawan harga kalapa
  • High standard  Nonflammable
    Standar luhur Nonflammable
  • More than  12 years production experiences
    Langkung ti 12 taun pangalaman produksi
  • Customized product available
    produk ngaropéa sadia
  •  Exporting more than 50 countries
    Ékspor langkung ti 50 nagara
  • On time delivery professional R&D team, satisfied sales services
    Dina waktos pangiriman tim R&D profésional, jasa penjualan puas