• banner

GUANGDONG PENGWEI FINE CHEMICAL CO., LTD

Alamat

No.No.B-03, Jalan B3, Zona B, Kota Bahan Anyar Huacai, Kota Wengcheng, Wengyuan County, Kota Shaoguan, Propinsi Guangdong

Telepon

+8618680266572
+8619927114987
+8619927147067

jam

Ti 8 am ka 5:30 pm, Senén nepi ka Saptu, Minggu ditutup.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami