• banner

Budaya Perusahaan

Budaya perusahaan tiasa digambarkeun salaku jiwa hiji perusahaan anu tiasa nunjukkeun misi sareng sumanget perusahaan. Salaku slogan urang nyebutkeun yén 'Pengwei Persons , Pengwei Souls'. Perusahaan kami negeskeun pernyataan misi anu ngajaga inovasi, kasampurnaan. Anggota kami narékahan pikeun kamajuan sareng ngajaga kamekaran sareng perusahaan.

culture (1)

Hormat

Seringna henteu aya indikasi anu hadé ngeunaan budaya hormat di tempat kerja tibatan cara jalma-jalma diperlakukeun sareng kolega junior anu langkung ngora. Di perusahaan urang, urang hormat ka dulur di perusahaan urang teu paduli dimana anjeun asalna, naon basa indung anjeun, naon gender anjeun, jsb.

marahmay

Urang damel salaku kolega ogé salaku babaturan. Nalika urang nuju damel, urang gotong royong, ngabantosan pikeun ngatasi kasusah babarengan. Nalika urang kaluar gawé, urang balik ka tempat kaulinan sarta ngalakukeun olahraga babarengan. Sakapeung, urang piknik di atap. Nalika anggota anyar asup kana perusahaan, urang ngayakeun pesta wilujeng sumping sareng ngarepkeun aranjeunna betah.

culture (4)
culture (2)

Open-mindedness

Kami pikir penting pikeun janten kabuka. Sadayana di perusahaan gaduh hak pikeun masihan bongbolonganana. Upami urang gaduh saran atanapi tanggapan ngeunaan masalah perusahaan, urang tiasa ngabagi ideu sareng manajer urang. Ngaliwatan budaya ieu, urang bisa mawa kapercayaan ka diri urang sorangan jeung pausahaan.

Pangjurung

Dorongan mangrupikeun kakuatan pikeun masihan harepan karyawan. Pamimpin bakal masihan dorongan nalika urang ngamimitian produksi unggal dinten. Lamun urang nyieun kasalahan, urang bakal dikritik, tapi urang pikir ieu ogé dorongan. Sakali kasalahan dijieun, urang kudu ngalereskeun eta. Kusabab wewengkon urang perlu circumspection, lamun urang lalai, urang bakal mawa kaayaan dahsyat keur parusahaan.
Urang ajak jalma pikeun nyieun inovasi jeung masihan pikiran maranéhanana, nyandak silih pangawasan. Upami aranjeunna ngalaksanakeun saé, kami bakal masihan panghargaan sareng ngarepkeun jalma-jalma sanés kamajuan.

culture (3)

Sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun nyiptakeun halaman wéb anu saé