• banner
  • Pengwei丨On February 28th, 2022 Monthly Meeting Held By All Departments

    Pengwei丨Dina Pébruari 28th, 2022 Rapat Bulanan Dilaksanakeun Ku Sadaya Departemén

    Dina 28 Pebruari 2022, rapat penting "nyimpulkeun masa lalu, ngarepkeun masa depan" dilaksanakeun di Guangdong PengWei Fine Chemical Co., Limited.Isuk-isuk, kapala unggal departemen mingpin stafna pikeun ngamimitian rapat.Staf anu diasah saé sareng ngajajar ...
    Maca deui
  • Happy Lantern Festival!丨Change the Ways of Entertainment With Your Family and Partners

    Happy Lantern Festival! 丨Ganti Cara Hiburan Sareng Kulawarga sareng Mitra Anjeun

    Lantern Festival, salaku wengi purnama munggaran dina Taun Anyar, dingaranan tradisi lila ngahargaan lampion jeung nandaan ahir Taun Anyar Cina (Festival Spring).Jalma-jalma bakal riweuh dina ngagungkeun sareng masihan panghadéna ka anu sanés.Nagara béda di Chi...
    Maca deui
  • Happy Valentine’s Day丨Make Your Styles, DIY Your Gifts.

    Wilujeng Poé Valentine丨Jieun Gaya Anjeun, DIY Kado Anjeun.

    Kadang-kadang babaturan pangalusna atawa cinta anjeun nyieun pangalusna Poé Valentine, nu hartina memang maranehna pantes hadiah pisan husus hatur nuhun. Tangtosna, anjeun tiasa buka jalur Coklat tradisional Valentine.Tapi naha henteu mikirkeun DIY kado anjeun?Pasihan kado anjeun sakedik pamikiran sareng jantenkeun anu bermakna ...
    Maca deui
  • Pengwei丨 2022 Annual Party Was Held on Jan 15, 2022

    Pesta Tahunan Pengwei丨 2022 Dilaksanakeun dina 15 Jan 2022

    Dina raraga ngagungkeun mimiti taun sarta ganjaran gawé teuas karyawan urang, parusahaan urang ngayakeun pésta on Jan 15, 2022 di kantin pabrik.Aya 62 urang anu ngahadiran pésta ieu.Ti mimiti, pagawé datang ka nyanyi jeung nyokot korsi maranéhanana.Sarerea nyandak nomerna.&nbs...
    Maca deui
  • Pengwei丨The Employees’ Birthday Party in the Fourth Quarter, 2021

    Pengwei丨Pesta Ulang Tahun Karyawan di Kuartal Kaopat, 2021

    Dina soré 29 Désémber 2021, Guangdong Peng Wei Fine Chemical Co., Limited ngayakeun pesta ulang taun khusus pikeun lima belas karyawan.Pikeun tujuan promosi budaya perusahaan perusahaan sareng ngajantenkeun karyawan ngarasa kahaneutan sareng perawatan grup, perusahaan bakal ngayakeun pesta ulang taun ...
    Maca deui
  • Pengwei丨Formal Fire Drill Was Held on December 12th,2021

    Pengwei丨 Latihan Seuneu Formal Dilaksanakeun dina 12 Désémber 2021

    Pikeun nguji ilmiah sareng efektivitas Rencana Darurat Khusus pikeun Bocoran Bahan Kimia Berbahaya, ningkatkeun kamampuan nyalametkeun diri sareng kasadaran pencegahan sadaya staf nalika kacilakaan kabocoran ngadadak datang, ngaminimalkeun karugian anu disababkeun ku kacilakaan, sareng ningkatkeun overal. ...
    Maca deui
  • Pengwei丨New Employee Orientation Training of Safety Education

    Pengwei丨 Pelatihan Orientasi Karyawan Anyar Pendidikan Kasalametan

    Pelatihan orientasi mangrupikeun saluran anu penting pikeun para karyawan énggal ngartos sareng ngahijikeun kana perusahaan.Nguatkeun pendidikan sareng pelatihan kaamanan karyawan mangrupikeun salah sahiji konci pikeun mastikeun produksi anu aman.Dina 3 Nopémber 2021, Departemen Administrasi Kaamanan ngayakeun rapat tingkat ...
    Maca deui
  • Flower color spray丨Why do I mention it so many times?

    Semprotan warna kembang 丨Naha kuring nyebatkeun sababaraha kali?

    Kahirupan tiasa janten setrés sareng sesah diurus.Jalma-jalma sigana milarian cara pikeun ngaleungitkeun setrés sareng ningkatkeun haténa.Alam nawarkeun solusi basajan pikeun ngaronjatkeun kaséhatan emosi hiji: kembang!Aya dina ayana kembang memicu émosi bagja sareng ningkatkeun parasaan ...
    Maca deui
  • Pengwei丨Excellent Employees in Sepetember of 2021

    Pengwei丨 Karyawan Unggul dina Séptémber 2021

    Tanggal 15 Oktober 2021, upacara panghargaan 'The Excellent Employees in September, 2021' dilaksanakeun.Upacara pangajén ieu mangpaatna pikeun mobilize antusiasme karyawan, sarta ganjaran jeung hukuman mékanisme jelas bisa nyieun usaha leuwih efisien sarta nyieun kauntungan luhur dina waktu unit;Ieu...
    Maca deui
  • Air Horn丨Do you need air horns for signaling or precaution?

    Air Horn丨Naha anjeun peryogi tanduk hawa pikeun sinyal atanapi pancegahan?

    Numutkeun Wikipedia, "Tanduk hawa mangrupikeun alat pneumatik anu dirancang pikeun nyiptakeun sora anu nyaring pisan pikeun tujuan sinyal".Kiwari, tanduk hawa bisa nyieun sora super pikeun mereun jeung haté-aduk surak, nyaéta jenis maker noise pikeun olahraga outdoor sarta cheering pihak.Disebutkeun yén klakson hawa ...
    Maca deui
  • Hair Color Spray丨Get That Types!

    Semprotan Warna Rambut 丨Kéngingkeun Jinis Éta!

    Meureun anjeun kungsi make up nalika anjeun dina Lebaran 'Poé.Kumaha upami rambut anjeun?Naha anjeun kantos panginten ngarobih warna rambut anjeun atanapi ngajantenkeun anjeun langkung modis?Ayeuna, tingali produk kami anu diulas, kuring bakal nyangking ide umum ngeunaan naon semprot warna rambut.Ngawarnaan rambut, atanapi ngawarnaan rambut, ...
    Maca deui
  • Spray snow丨Make your window a little special on Holidays

    Semprot salju丨Jieun jandela anjeun rada khusus dina Libur

    Semprot salju, sering disemprotkeun kana jandéla atanapi kaca spion, didasarkeun kana cai pikeun nyiptakeun lapisan frosty flocking dina permukaan anu henteu keropos.Salju semprot jandela mangrupikeun produk anu asalna dina kaleng semprot standar sareng anu tiasa nyiptakeun tampilan salju anu nyata.Semprot salju populer sareng jalma-jalma di dunya, khususna ...
    Maca deui
  • Pengwei丨Safety Facilities Completion Acceptance Report

    Pengwei丨Safety Facilities Completion Acceptance Report

    Dina tanggal 15 Oktober 2021, Guangdong Jingan Safety Assessment Consulting Co., LTD anu disatujuan ka tingkat A ku Administrasi Nagara Kasalametan Gawé datang ka perusahaan kami pikeun pariksa sareng nampi proyék alat kaamanan urang anu disebut 'Ngahasilkeun 50 juta festive. produk aerosol...
    Maca deui
  • Multifunctional car cleaner foam spray丨Do you know its effect?

    Semprotan busa pembersih mobil multifungsi丨Naha anjeun terang pangaruhna?

    Nyeuseuh mobil biasa mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngajaga mobil, treuk, atanapi SUV anjeun katingali saé.Sanaos seueur jalma milih pikeun nyeuseuh mobilna atanapi ngajalankeun éta ngalangkungan cuci mobil otomatis, naha anjeun parantos nganggap ngumbah mobil anjeun nyalira?Kahiji, sanajan, naon busa salju?Naha sampo mobil busa salju?Busa salju...
    Maca deui
  • Pengwei丨Standardize Production Safety Management, Establish a Long-term Safety Mechanism

    Pengwei丨Standarisasi Manajemén Kasalametan Produksi, Ngadegkeun Mékanisme Kasalametan Jangka Panjang

    Dina 27 Séptémber 2021, timbalan kapala Wengyuan County Zhu Xinyu, babarengan jeung diréktur Wewengkon Pangwangunan Lai Ronghai, ngalaksanakeun pamariksaan kaamanan gawé saméméh Poé Nasional.Pamingpin urang ngabagéakeun wilujeng sumping ka aranjeunna.Aranjeunna sumping ka aula kami sareng ngupingkeun taliti kana kompa...
    Maca deui
  • Pengwei丨the Employees’Birthday Party in the Third Quarter, 2021

    Pengwei丨Pesta Ulang Tahun Karyawan dina Kuartal Katilu, 2021

    Perusahaan mangrupikeun kulawarga ageung, sareng unggal karyawan mangrupikeun anggota kulawarga ageung ieu.Pikeun ngamajukeun budaya perusahaan Pengwei, ngamungkinkeun para karyawan leres-leres ngahijikeun kana kulawarga ageung urang, sareng ngaraosan kahaneutan perusahaan urang, urang ngayakeun pesta ulang tahun karyawan dina kuartal katilu.Pimpinan a...
    Maca deui
  • Pengwei丨Team Building Activities were held from September 19th to 20th  , 2021

    Kagiatan Pangwangunan Tim Pengwei 丨 dilaksanakeun ti 19 Séptémber nepi ka 20 Séptémber 2021

    Alatan ngamajukeun pangwangunan budaya parusahaan, ngaronjatkeun integrasi jeung komunikasi diantara kolega, parusahaan urang mutuskeun nyandak dua poé-hiji-wengi lalampahan di Kota Qingyuan, Propinsi Guangdong, Cina.Aya 58 jalma anu milu dina perjalanan ieu.Jadwal dina dinten kahiji sapertos kieu ...
    Maca deui
  • Pengwei丨Award for Excellent Employees of Production Workshop in August

    Pengwei丨 Award pikeun Karyawan Alus Bengkel Produksi dina bulan Agustus

    Dina pasar anu kompetitif, perusahaan peryogi tim anu motivasi pikeun narékahan pikeun pagelaran perusahaan anu langkung saé.Salaku perusahaan standar, urang kedah nyandak ukuran anu épéktip pikeun ngadorong karyawan sareng ningkatkeun sumanget sareng inisiatifna.Motivasi pasti mangrupikeun perlakuan anu pikaresepeun, anu dina ...
    Maca deui
  • Air Freshener丨Choose Good Quality Air Freshener, Make Your Breath Better

    Penyegar Hawa 丨Pilih Penyegar Udara Berkualitas, Ngajantenkeun Napas Anjeun Hadé

    Kami tiasa nampi komisi ngalangkungan tautan dina halaman ieu, tapi kami ngan ukur nyarankeun produk anu kami dukung.Naha percanten ka urang?Teu aya anu langkung parah tibatan mudik sareng ngambeu piaraan, tuangeun wengi kamari atanapi hawa basi.Sanaos beberesih rumah tangga anu saé sareng / atanapi panyaring hawa anu kuat tiasa ngabantosan ngahapus od ...
    Maca deui
  • Air Horn丨Noise Maker, the Memory of Cheering

    Air Horn丨 Noise Maker, Mémori tina Cheering

    Dupi anjeun kantos cheered pikeun babaturan anjeun dina acara olahraga atawa pihak?Upami henteu, naha anjeun badé nyobian?Tanduk hawa pikeun hiburan dipaké ku fans maén bal di Afrika Kidul pikeun surak.Asalna tina tanduk antelop Afrika, alat sora anu dianggo pikeun ngusir babun.Hal ieu dipaké pikeun ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2