• banner

Non-toksik Fool's Day kaulinan lucu bau bau kentut semprot keur guyonan jeung pranks

Katerangan pondok:

Semprotan bau bau urang nyaéta semprot kentut anu bau pisan. Nalika dianggo, éta ngaluarkeun bau anu teu pikaresepeun sapertos kentut anu bau.

Tipe: Partéi Dekorasi Supplies

Nyitak: percetakan offset

Métode citak: 4 warna

Jenis barang: Kaulinan hiburan Poé Fool, Lebaran…

Tempat Asal: Guangdong, Cina

Ngaran Brand: Pengwei


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

Semprot aroma bau ieu lucu pisan. Lamun hayang ngaheureuyan atawa nyingkirkeun batur. Semprotkeun. Ieu bakal lepas lila teuing - sajauh jumlah dina botol. Sakali dileupaskeun, éta bakal ngeusi hawa ku bau busuk. Ati-ati jaga diri.

Ngaran barang Semprotan kentut/semprotan bau bau
Nomer modél OEM
Unit Bungkusan Botol timah/logam
Kajadian Poé Fool, Lebaran...
Propelan  Gas
Warna Transparan
Beurat Kimia 40g
Kapasitas 250ml
Ukuran Can D: 52mm, H: 128mm
Ukuran bungkusan 42,5 * 31,8 * 17,4cm / ctn
MOQ 10000pcs
Sertipikat MSDS
pangmayaran T / T, 30% deposit sateuacanna
OEM Ditarima
Rincian bungkusan 48pcs / karton warna
Sarat dagang FOB
Lain Ditarima

Fitur produk

1.Environmentally ramah tur eusi non-toksik

2. Linger pikeun lila dina spasi dipasrahkeun

Formulasi 3.Professional, ngaropéa pola tiasa lucu

4.Skin-friendly, kualitas punjul, harga panganyarna

Kaunggulan

1. jasa kustomisasi diwenangkeun dumasar kana sarat husus Anjeun ngeunaan biruang salju semprot

2. logo anjeun sorangan diwenangkeun pikeun nyitak dina eta.

3. Wangun aya dina kaayaan sampurna saméméh pengiriman barang.

Aplikasi

Ieu tradisi maén trik ka batur dina Poé April Fool urang. Éta tiasa dianggo salaku alat pikeun maénkeun trik sareng batur. Lajeng nganggo semprot aroma stinky tanpa noticing lamun jalma anu celebrating jeung maén kaulinan.

Meunangkeun seuri sadayana kalayan kado unik tina semprot bau bau!

Parentah Pamakéan

Buka tutupna. Pencét nozzle ka arah target dina sudut anu rada luhur sareng pencét nozzle.

Semprotkeun éta tenang ka batur. rék maénkeun trik on.

Awas

Sapertos sadaya aerosol, aranjeunna henteu kedah disemprot di daérah anu aliran hawa goréng, dina rohangan anu alit, katutup, atanapi caket seuneu.

Jaga tina sinar panonpoé sareng ulah kakeunaan suhu langkung ti 50 derajat Celsius.

Ulah nojos atawa kaduruk sanajan sanggeus pamakéan.

Anjeun teu kedah menyemprot eta tibalik ka handap. Kusabab eusi bakal meungpeuk nozzle nu.

Nengetan ulah menyemprot ka arah panon.

Ulah nyemprot dina seuneu taranjang atawa naon baé dina bahan candescent (炽热的).

Ulah ngaroko nalika anjeun nganggo.

Jauhkeun tina jangkauan barudak iwal dina pangawasan sawawa nutup.

Produk Témbongkeun

臭味喷雾1

acara parusahaan

Guangdong Pengwei Fine Chemical Co., Ltd diwangun ku seueur departemén sareng bakat profésional sapertos tim R&D, tim Penjualan, Tim Kontrol Kualitas sareng saterasna. Ngaliwatan integrasi departemén béda, sadaya produk urang bakal diukur persis tur conforms kana sarat konsumén '. Tim penjualan kami bakal masihan respon dina 3 jam, ngatur produksi gancang, masihan pangiriman gancang. Naon deui, urang ogé bisa ngabagéakeun logo ngaropéa.

more party crazy string (6)

FAQ

Q1: Sabaraha lami pikeun produksi?
Numutkeun rencana produksi, urang bakal ngatur produksi gancang sarta biasana nyokot 15 nepi ka 30 poé.

Q2: Sabaraha lami waktos pengiriman barang?
Saatos pagawean produksi, urang bakal ngatur pengiriman barang. Nagara béda boga waktu pengiriman barang béda. Upami anjeun hoyong terang langkung rinci ngeunaan waktos pengiriman anjeun, anjeun tiasa ngahubungi kami.

Q3: Naon kuantitas minimum?
A3: kuantitas minimum urang nyaeta 10000 lembar

Q4: Kumaha carana abdi tiasa terang langkung seueur ngeunaan produksi anjeun?
A4: Mangga ngahubungan kami sarta ngabejaan ka kuring naon produk Anjeun hoyong terang.

Sertipikat

Kami parantos damel di aerosol langkung ti 13 taun anu mangrupikeun produsén sareng perusahaan dagang. Kami ngagaduhan lisénsi bisnis, MSDS, ISO, Sertipikat Kualitas jsb.

pd_fot

Taros Kami

Telepon:
Anna: +8618680266572
Vicky: +8619927114987
Lynsey: +8619927147067

Whatsapps/wechat:
Vicky: +8619927114987
Lynsey: +8619927147067

Upami anjeun ngagaduhan masalah ngeunaan barang naon waé, punten ulah ragu ngahubungi kami. Anjeun ogé tiasa ngirim pesen di handap atanapi ngalangkungan cara ieu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK