• banner
  • Hot selling white spray chalk for lawn, wall, sidewalk painting

    Jual panas kapur semprot bodas pikeun padang rumput hejo, témbok, lukisan trotoar

    Semprotan kapur kami didamel tina bahan kimia dumasar kapur ramah lingkungan. Cai mibanda kelir caang, kapasitas panutup alus.

    Jenis: Kajadian & Perlengkapan Pesta

    Nyitak: percetakan offset

    Métode citak: 1 warna

    kasempetan: Natal, Wisuda, Lebaran, Taun Anyar

    Tempat Asal: Guangdong, Cina

    Ngaran Brand: Pengwei

  • Red Spray Chalk For Painting And Marking

    Kapur Semprot Beureum Pikeun Ngalukis sareng Nyirian

    Kapur semprot beureum pikeun ngalukis sareng nyirian

    Kapur semprot beureum pikeun ngalukis sareng nyirian, biasana dianggo pikeun suplai pihak atawa rupa-rupa surfaces kawas tembok, papan tulis, jukut jeung sajabana.

    Tipe : Kajadian & Perlengkapan Pesta

    Nyitak: percetakan offset

    Métode citak: 1 warna

    Kajadian: Natal, Wisuda, Lebaran, Taun Anyar

    Tempat Asalna: Guangdong, Cina

    Ngaran Brand: Pengwei

  • Washable color chalk spray for decorations

    Semprotan kapur warna anu tiasa diumbah pikeun hiasan

    kapur semprot warna bisa diumbah, kalawan kelir béda pikeun ngahias moment senang anjeun, biasana dipaké pikeun suplai pihak atawa rupa-rupa surfaces kawas tembok, papan tulis, jukut jeung sajabana.

    Tipe : Kajadian & Perlengkapan Pesta

    Nyitak: percetakan offset

    Métode citak: 6 warnas

    Kajadian: Natal, Wisuda, Lebaran, Taun Anyar

    Tempat Asalna: Guangdong, Cina

    Ngaran Brand: Pengwei

  • Wholesale factory price temporary blue chalk spray for drawing games

    Harga pabrik borongan semprot kapur biru samentara pikeun kaulinan gambar

    Kapur semprot biru biasana dianggo pikeun pésta atanapi rupa-rupa permukaan sapertos témbok, trotoar, jukut sareng saterasna.

    Jenis: Kajadian & Perlengkapan Pesta

    Nyitak: percetakan offset

    Métode citak: 6 warna

    kasempetan: Natal, Wisuda, Lebaran, Taun Anyar

    Tempat Asal: Guangdong, Cina

    Ngaran Brand: Pengwei