• banner

Semprotan kapur warna anu tiasa diumbah pikeun hiasan

Katerangan pondok:

kapur semprot warna bisa diumbah, kalawan kelir béda pikeun ngahias moment senang anjeun, biasana dipaké pikeun suplai pihak atawa rupa-rupa surfaces kawas tembok, papan tulis, jukut jeung sajabana.

Tipe : Kajadian & Perlengkapan Pesta

Nyitak: percetakan offset

Métode citak: 6 warnas

Kajadian: Natal, Wisuda, Lebaran, Taun Anyar

Tempat Asalna: Guangdong, Cina

Ngaran Brand: Pengwei


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Bubuka

Semprotan kapur warna anu tiasa diumbah di luar pikeun hiasan, ogé namina cet semprot kapur, kalayan warna anu béda-béda pikeun ngahias momen bahagia anjeun, biasana dianggo pikeun rupa-rupa permukaan atanapi kaayaan jero ruangan sareng luar, sapertos sababaraha jinis pésta, papan tulis, jalan tol, trotoar, témbok. , jukut, jsb Cai mibanda gaya napel alus teuing, tapi gampang pikeun ngabersihan kusabab dasar cai. Naon deui, éta ramah lingkungan sareng tiasa diumbah, teu aya bau anu pikaresepeun, anu ngajantenkeun jalma-jalma kanikmatan.

Modél Number OEM
Unit Bungkusan Botol Timah
Propelan Gas
Warna Red, pink, koneng, héjo, biru, bodas
Beurat bersih 80g
Kapasitas 100g
Tiasa Ukuran D: 45mm, H: 160mm
Paing Sieu: 42.5*31.8*20.6cm/ctn
Bungkusan Karton
MOQ 10000pcs
Sertipikat MSDS
pangmayaran 30% deposit sateuacanna
OEM Ditarima
Rincian bungkusan 6 warna rupa-rupa packing. 48 PCS per karton.

Fitur produk

1.Professional kapur tulis semprot nyieun, 6 kelir caang pikeun hiasan pihak
2.Spraying jauh, euweuh partikel, lukisan samentara
3.Effortless mun beroperasi, gampang dipiceun
4.Non-toksik produk, kualitas luhur, euweuh odors dirangsang

Aplikasi

Semprotan kapur warna anu tiasa diumbah di luar pikeun hiasan pésta, dirancang pikeun sagala jinis kaayaan, utamina dina permukaan objék. Contona, éta suplai pihak. Nagara béda boga rupa festival. Urang bisa menyemprot eta dina karnaval atawa pihak festival umum, kawas kawinan, Natal, Lebaran, Poé April Fool urang, Taun Anyar, jsb Warna kapur tulis semprot bisa disemprot dina rupa surfaces, kawas aspal, kai, témbok, jandela, chalkboard, jukut, jsb. Ieu bisa ditempo dina kaulinan bal pikeun atlit mereun. Jalma bisa nulis sababaraha slogan dina dewan atawa témbok widang olahraga.

Kaunggulan

1.OEM diwenangkeun dumasar kana sarat Anjeun.
2.Logo anjeun sorangan tiasa dicitak dina éta.
3.Shapes aya dina kaayaan sampurna saméméh pengiriman barang.
Ukuran 4.Different bisa dipilih.

Pituduh pamaké

1.Shake ogé saméméh ngagunakeun;
2.Tujuan nozzle nuju udagan dina sudut luhur slight terus pencét nozzle.
3.Semprot ti jarak aa sahenteuna 6ft ulah nempel.
4. Dina hal malfungsi, piceun nozzle jeung ngabersihan eta ku pin atawa obyék seukeut

Awas

1.Avoid kontak jeung panon atawa beungeut.
2. Ulah ngalenyepan.
3.Pressurized wadahna.
4. Tetep kaluar tina sinar panonpoé langsung.
5. Ulah nyimpen dina suhu luhur 50 ℃ (120 ℉).
6. Ulah Pierce atawa kaduruk, sanajan sanggeus ngagunakeun.
7. Ulah menyemprot dina seuneu, objék incandescent atawa deukeut sumber panas.
8. Tetep jauh tina jangkauan sahiji barudak.
9.Test saméméh pamakéan. Bisa ngawarnaan lawon sareng permukaan anu sanés.

Bantuan munggaran tur perlakuan

1.Upami ditelan, langsung nelepon ka Pusat Kontrol Racun atanapi dokter.
2. Ulah ngainduksi utah.
Upami dina panon, bilas ku cai sahenteuna 15 menit.

Produk Témbongkeun

colorful
red
yellow
green

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami