• banner

Gampang nyepengkeun penyegar hawa strawberry pikeun mobil, bumi sareng kamar

Katerangan pondok:

Ngaran produk: strawberry hawa freshener

Tempat asalna: Guangdong, Cina

Ngaran brand: Mutiara / Pengwei / ngaropéa

OEM: sadia

Golongan umur: Dewasa

Fitur: seger, amis


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Bubuka

    Nalika anjeun nyanyi sareng ngaraosan pésta, seungit strawberry seger bakal ngajantenkeun anjeun bagja.Jenis produk ieu cocog pikeun seueur kasempetan sapertos kamar makan, pangkeng, ruangan bacaan sareng ogé mobil urang. 

    Nomer modél OEM
    Unit Bungkusan Plastik + Botol Timah
    Kajadian Imah, kamar jeung mobil
    Propelan  Gas
    Warna caps konéng kalawan kaléng dibaca
    Kapasitas 180ml
    Ukuran Can D: 52mm, H: 128mm
    Ukuran bungkusan 51 * 38 * 18cm / ctn
    MOQ 10000pcs
    Sertipikat MSDS
    pangmayaran 30% deposit sateuacanna
    OEM Ditarima
    Rincian bungkusan 48 PCS/CTN
    Waktos pangiriman 10-30 poé

    Fitur produk

    1. Seger hawa anjeun, sangkan napas anjeun leuwih bébas

    2. Desain lingkungan

    Aplikasi

    Kamar sapertos kamar makan, pangkeng, ruang bacaan sareng mobil urang.

    Kaunggulan

    Ayeuna, metodeu anu paling umum pikeun ngamurnikeun lingkungan hawa dina mobil sareng ningkatkeun kualitas hawa nyaéta gampang dibawa, gampang dianggo sareng murah. Muitiple pilihan pikeun seungit Anjeun bisa milih.

    Awas

    1. wadahna pressured, ulah nutup kana seuneu atawa cai panas;

    2. Mangga diteundeun dina tempat tiis tur garing, ulah sinar panonpoé langsung;

    3. Mangga make produk ieu di wewengkon well-ventilated. Upami teu kahaja disemprot kana panon, langsung bilas ku cai salami 15 menit. Mun teu ngarareunah persists, neangan saran médis geuwat;

    4. Mangga diteundeun kaluar jangkauan barudak.

    Produk Témbongkeun

    Air Freshener Spray 250ml (4)
    graffiti

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami