• banner

Super Niley Screen beberesih layar Komputer Good Air Duster Semprot

Katerangan pondok:

Panjelasan Produk

Multifungsi Air Duster

1,48 PCS per karton

2.ukuran béda bisa dipilih

3.kualitas alus, harga panganyarna


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Bubuka

Multifungsi Air Duster

1,48 PCS per karton
2.ukuran béda bisa dipilih
3.kualitas alus, harga panganyarna

Barang Multifungsi Air Duster
Ukuran H: 150mm, D: 65mm
Warna biru kaléng jeung cap
Kapasitas 450ml
Beurat Kimia 100g
Sertipikat MSDS, ISO
 Propelan Gas
Unit Bungkusan Botol Timah
Ukuran bungkusan 28 * 19 * 18cm / ctn
Rincian bungkusan 24 PCS / ctn
Lain OEM ditarima.

 

Fitur produk

Aplikasi

Kaunggulan

jasa 1.Customization diwenangkeun dumasar kana sarat husus Anjeun.
2.More gas jero bakal nyadiakeun shot rentang lega tur luhur.
3.Logo anjeun sorangan tiasa dicitak dina éta.
4.Shapes aya dina kaayaan sampurna saméméh pengiriman barang.

Pituduh pamaké

Semprotkeun leyuran beberesih kana kaén anu lembut.

Lembut usap layar atawa alat Anjeun, nerapkeun tekanan lampu. sakumaha diperlukeun.

Cabut tutup heula, tibatan semprot dina jarak 6ft.

Awas

1.Avoid kontak jeung panon atawa beungeut.
2. Ulah ngalenyepan.
3.Pressurized wadahna.
4. Tetep kaluar tina sinar panonpoé langsung.
5. Ulah nyimpen dina suhu luhur 50 ℃ (120 ℉).
6. Ulah Pierce atawa kaduruk, sanajan sanggeus ngagunakeun.
7. Ulah menyemprot dina seuneu, objék incandescent atawa deukeut sumber panas.
8. Tetep jauh tina jangkauan sahiji barudak.
9.Test saméméh pamakéan. Bisa ngawarnaan lawon sareng permukaan anu sanés.

Bantuan munggaran tur perlakuan

1.Upami ditelan, langsung nelepon ka Pusat Kontrol Racun atanapi dokter.
2. Ulah ngainduksi utah.
Upami dina panon, bilas ku cai sahenteuna 15 menit.

Produk Témbongkeun

多功能除尘剂1
微信图片_20211115142729_副本
微信图片_20211115142741_副本
微信图片_20211115142739

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK