• banner
  • Air Horn For Ball Game And Party Supplies

    Hawa Horn Pikeun Bola Kaulinan Jeung Partéi Supplies

    tanduk hawa pikeun kaulinan bola jeung suplai pihak

    Tanduk hawa pikeun kaulinan bola jeung suplai pihak mangrupakeun jenis maker noise pikeun sababaraha hajatan kagiatan, nu nyieun sora super pikeun mereun jeung haté-aduk surak.

    Tipe: Kajadian & Partéi Supplies

    Nyitak: percetakan offset

    Métode citak: 1 warna

    Natal Item Type: Hiasan Natal outdoor

    Tempat Asal: Guangdong, Cina

    Ngaran Brand: Pengwei

  • Loud Sound Air Horn For Football Fans

    Horn Hawa Sora Nyaring Pikeun Fans Football

    Sora nyaring tanduk hawa pikeun fans maén bal

    Sora nyaring air tanduk pikeun fans maén bal mangrupakeun jenis maker noise pikeun olahraga cheering, nu nyieun sora super pikeun mereun jeung haté-aduk surak.

    Tipe: Kajadian & Partéi Supplies

    Nyitak: percetakan offset

    Métode nyitak: 4 warnas

    Natal Item Type: Hiasan Natal outdoor

    Tempat Asal: Guangdong, Cina

    Ngaran Brand: Pengwei

  • Promotional plastic toy air horn for sports game cheering

    tanduk hawa kaulinan plastik promosi pikeun kaulinan olahraga cheering

    Tanduk hawa plastik ieu, dilayanan salaku tanduk sora, mangrupikeun cara anu tiasa dianggo pikeun ngadukung tim dina kompetisi skala ageung atanapi ngageterkeun kagiatan kaamanan kusabab sora super na.

    Tipe: Kajadian & Partéi Supplies

    Nyitak: percetakan offset

    Métode citak: 1 warna

    Tipe: Kajadian & Partéi Supplies, Acara & Supplies Partéi

    Tempat Asal: Guangdong, Cina

     

    Ngaran Brand: Pengwei

  • Wholesale factory price party air horn for carnival,sports events cheering

    harga pabrik borongan pihak hawa tanduk pikeun karnaval, acara olahraga cheering

    Klakson hawa pésta, kalayan klakson plastik anu hampang sareng gas anu cekap, tiasa ngadamel sora anu nyaring, ngabantosan jalma-jalma ngadorong réréncangan atanapi anggota tim anu aranjeunna dukung.

    Tipe: Pasokan hiasan Natal

    Nyitak: percetakan offset

    Métode citak: 4 warna

    Natal Item Type: Hiasan Natal outdoor

    Tempat Asal: Guangdong, Cina

    Ngaran Brand: Pengwei