• banner

Hawa Horn Pikeun Bola Kaulinan Jeung Partéi Supplies

Katerangan pondok:

tanduk hawa pikeun kaulinan bola jeung suplai pihak

Tanduk hawa pikeun kaulinan bola jeung suplai pihak mangrupakeun jenis maker noise pikeun sababaraha hajatan kagiatan, nu nyieun sora super pikeun mereun jeung haté-aduk surak.

Tipe: Kajadian & Partéi Supplies

Nyitak: percetakan offset

Métode citak: 1 warna

Natal Item Type: Hiasan Natal outdoor

Tempat Asal: Guangdong, Cina

Ngaran Brand: Pengwei


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Bubuka

Tanduk hawa pikeun kaulinan bola jeung suplai pésta mangrupakeun jenis maker noise pikeun sababaraha hajatan kagiatan, nu nyieun sora super pikeun mereun jeung haté-aduk surak.
Anjeun kedah ati-ati pikeun sora anu nyaring upami aya anu maénkeun trik di tukangeun anjeun. Kalayan persiapan mental, saha waé henteu kedah nempatkeun tanduk hawa pésta atanapi tanduk hawa maén bal caket ceuli anjeun.

Modél Number OEM
Unit Bungkusan Palastik + Botol Timah
Kajadian Kaulinan bal, pésta festival
Propelan Gas
Warna Beureum
Kapasitas 250ml
Tiasa Ukuran D: 52 mm, H: 128 mm
Paing Size 51*38*18cm/ctn
MOQ 10000pcs
Sertipikat MSDS
pangmayaran 30% deposit sateuacanna
OEM Ditarima
Rincian bungkusan 24 sét / ctn
Waktos pangiriman 25-30 poé

Fitur produk

1.Professional hawa tanduk nyieun, gede pikeun pihak / kaulinan olahraga
2. Noise maker, sora super pikeun cheering
3.Hand dicekel, gampang dibawa
4.Beureum tur pikaresepeun bisa, catching panon anjeun

Aplikasi

Sampurna pikeun acara olahraga: kaulinan maén bal, kaulinan baskét, kaulinan voli jeung saterusna.
Cocog pikeun acara pésta: Natal, ulang taun, Lebaran, Taun Anyar ...
Sadia pikeun alarming: leumpang jeung ngajalankeun paréntah

Kaunggulan

jasa 1.Customization diwenangkeun dumasar kana sarat husus Anjeun.
2.Leuwih gas jero bakal nyadiakeun sora badag
3.Logo anjeun sorangan tiasa dicitak dina éta.
4.Shapes aya dina kaayaan sampurna saméméh pengiriman barang.
5. Tanduk plastik sareng kaléng dina kantong transparan, gampang dibawa.

Awas

tanduk hawa 1.This emits a noise pisan nyaring nalika deployed.
2. Salawasna nangtung jauh ti individu séjén jeung sato lamun ngagunakeun.
3.Never niup langsung kana hiji individu atawa sato ceuli pikeun eta bisa ngabalukarkeun eardrum permanén atawa karuksakan dédéngéan.
4.Avoid ngagunakeun di sabudeureun jalma kalawan masalah jantung.
5.This sanes kaulinan, pangawasan sawawa diperlukeun.
6. Tetep kaluar jangkauan sahiji barudak.

Produk Témbongkeun

air horn for ball game and party supplies 2
air horn for ball game and party supplies 3
air horn for ball game and party supplies 4
air horn for ball game and party supplies 1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami