• banner

500ml Daun Bersinar Semprot Debu Cabut Jieun Daun Semprot Herang Pikeun Tutuwuhan

Katerangan pondok:

1. teu bahaya, seungit seger
2.dipaké pikeun daun bersinar, miceun lebu tina aranjeunna
ukuran 3.different bisa dipilih 
kualitas 4.superior, harga panganyarna


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Bubuka

Naon ari herang daun, tina ngaranna, urang bisa nyaho bisa nyieun daun herang atawa caang. Leafshine mantuan ngajaga warna caang tina daun tutuwuhan anjeun kitu ogé daun potong Bouquet kembang anjeun. Méré penampilan gloss alami sahingga katingali seger sareng hirup pisan. Gambar-gambar di handap ieu nunjukkeun kumaha cara damel daun.

Barang herang daun
Ukuran H: 190mm, D: 65mm
Warna kaléng héjo
Kapasitas 500ml
Beurat Kimia 300 g
Sertipikat MSDS, ISO9001, EN71, BV
 Propelan Gas
Unit Bungkusan Botol Timah
Ukuran bungkusan 37 x 28 x 17,2 cm/ctn
Rincian bungkusan 12 PCS dina hiji kotak coklat / packing ngaropéa
Lain OEM ditarima.

Fitur produk

semu daunngajadikeun daun katingali sehat sacara alami sareng henteu oily, ku kituna permukaanna tetep bersih langkung lami dibandingkeun sareng herang daun anu nyésakeun résidu berminyak. Éta gaduh bau anu pikaresepeun, alami sareng gampang dianggo kusabab nozzle sprayer na. Ieu cocog pikeun paling alam atawatutuwuhan jieunaniwal nu daunna rapuh atawa buluan, succulents jeung paku. Éta henteu kedah disemprot dina kembang kembang sareng kuncup.

Aplikasi

Kusabab daun caang téh sadayana ngeunaan economiing waktu jeung usaha, cukup menyemprot jumlah saeutik dina daun tutuwuhan nyata jeung plastik anjeun, sarta eta bakal instan nyieun eta herang. Pastikeun pikeun ngocok semprot sateuacan dianggo sareng nyemprot sakitar 30cm. Anjeun teu kedah ngusap ku lawon sabab gancang garing. Nyaan, éta ngagampangkeun miara pepelakan jero ruangan sareng pepelakan plastik dina gaya hirup gancang anjeun. Semprot dua kali sabulan pikeun ngajaga jas beresih herang.

Pituduh pamaké

Kocok saé sateuacan dianggo, nyemprot dina jarak sakitar 15-20 cm tina daun; Upami daunna ditutupan ku lebu, noda cai, bintik kalsium, jsb. Saatos semprot bisa gampang ngusap kalawan lawon, daun masih caang.

Awas

1.Avoid kontak jeung panon atawa beungeut.
2. Ulah ngalenyepan.
3.Pressurized wadahna.
4. Tetep kaluar tina sinar panonpoé langsung.
5. Ulah nyimpen dina suhu luhur 50 ℃ (120 ℉).
6. Ulah Pierce atawa kaduruk, sanajan sanggeus ngagunakeun.
7. Ulah menyemprot dina seuneu, objék incandescent atawa deukeut sumber panas.
8. Tetep jauh tina jangkauan sahiji barudak.
9.Test saméméh pamakéan. Bisa ngawarnaan lawon sareng permukaan anu sanés.

Bantuan munggaran tur perlakuan

1.Upami ditelan, langsung nelepon ka Pusat Kontrol Racun atanapi dokter.
2. Ulah ngainduksi utah.
Upami dina panon, bilas ku cai sahenteuna 15 menit.

Produk Témbongkeun

nosdn.127
微信图片_20211028091031_副本

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami