• banner

Balon Hiasan Pesta Pernikahan Semprot 2021

Katerangan pondok:

Balon Hiasan Pesta Pernikahan Semprot 2021

ukuran bisa: 65*158MM

kapasitas: 450ml

moq: 10000 PCS

bungkusan: 48pcs / ctn


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Bubuka

Produk ieu cocog pikeun balon lateks atawa produk lateks, ngagunakeun rumus ecofriendly nu non-corrosive sarta non-alergi.

Modél Number B01
Unit Bungkusan Botol Timah
Kajadian Balon
Propelan Gas
Warna Murni
Kimia Beurat 80-100g
Kapasitas 450ml
Tiasa Ukuran D: 65 mm, H: 158 mm
Paing Size 42,5 * 31,8 * 24,2cm/ctn
MOQ 10000pcs
Sertipikat MSDS
pangmayaran 30% deposit sateuacanna
OEM Ditarima
Rincian bungkusan 48pcs / ctn atanapi ngaropéa

Fitur produk

  • Tetep caang pikeun lila, euweuh korosi, euweuh alergi

Aplikasi

Produk ieu cocog pikeun balon latex, produk latex, jeung sajabana, ngagunakeun rumus polusi-gratis alam, non-corrosive, alérgi, nyaéta antioksidasi magic balon outdoor;

Pituduh pamaké

1.Shake ogé saméméh ngagunakeun;
2.Tujuan nozzle nuju udagan dina sudut luhur slight terus pencét nozzle.
3.Semprot ti jarak aa sahenteuna 6ft ulah nempel.
4. Dina hal malfungsi, piceun nozzle jeung ngabersihan eta ku pin atawa obyék seukeut

Awas

1.Avoid kontak jeung panon atawa beungeut.
2. Ulah ngalenyepan.
3.Pressurized wadahna.
4. Tetep kaluar tina sinar panonpoé langsung.
5. Ulah nyimpen dina suhu luhur 50 ℃ (120 ℉).
6. Ulah Pierce atawa kaduruk, sanajan sanggeus ngagunakeun.
7. Ulah menyemprot dina seuneu, objék incandescent atawa deukeut sumber panas.
8. Tetep jauh tina jangkauan sahiji barudak.
9.Test saméméh pamakéan. Bisa ngawarnaan lawon sareng permukaan anu sanés.

Bantuan munggaran tur perlakuan

1.Upami ditelan, langsung nelepon ka Pusat Kontrol Racun atanapi dokter.
2. Ulah ngainduksi utah.
Upami dina panon, bilas ku cai sahenteuna 15 menit.

Produk Témbongkeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Patali PRODUK