• banner

88% deui suplai pésta warna-warni senar konyol gélo

Katerangan pondok:

Ngaran produk: 88% Mbijih Partéi Crazy String

Tempat asalna: Guangdong, Cina

Ngaran brand: Pengwei / logo custom

OEM: sadia

Ukuran: 52*128 MM

Ckapasitas: 250 ml

Csertipikat: MSDS, EN71, ISO9001

Propellant: gas

Packing ukuran: 42.5*31.8*17.5cm

Colors: beureum, pink, koneng, héjo, biru, oranyeu

Ctipe ap: buleud


Rincian produk

Tag produk

Kamampuhan suplai

80000 Potongan per Poé

Bungkusan & Pangiriman

48pcs / ctn pikeun 88% Langkung Partéi Gila String tina 250ml Partéi String Produk
Pelabuhan: Guangzhou, Huangpu, jsb

more party crazy string (2)

Panjelasan Produk

88% Langkung Partéi Gélo String
1. Non-flammable Partéi String, 6 kelir pikeun hiasan 
2.dipaké dina pésta jeung festival 
ukuran 3.different bisa dipilih 
4.kualitas alus, harga panganyarna

Arah

1. Simpen dina suhu kamar.
2. Ngocok ogé saméméh ngagunakeun.
3. Tujuan nozzle ka arah target dina rada luhur ti kajauhan

Pangobatan

Upami ditelek, langsung nelepon ka Pusat Kontrol Racun atanapi dokter.
Ulah ngakibatkeun utah.
Upami dina panon, bilas ku cai sahenteuna 15 menit
more party crazy string (2)

Produk Témbongkeun

88% string
88% string1
party crazy string

Catetan

Produk ieu ogé gaduh ukuran tiasa béda sareng packing anu béda, upami anjeun peryogi kaléng 45 * 128MM, maka kami bakal ngadamel bungkusan dina 24 PCS dina hiji kotak warni sareng 144 PCS dina hiji karton ageung.

Profil Perusahaan

Guangdong Pengwei Fine Chemical Co., Ltd diwangun ku seueur departemén sareng bakat profésional sapertos tim R&D, tim Penjualan, Tim Kontrol Kualitas sareng saterasna. Ngaliwatan integrasi departemén béda, sadaya produk urang bakal diukur persis tur conforms kana sarat konsumén '. Tim penjualan kami bakal masihan respon dina 3 jam, ngatur produksi gancang, masihan pangiriman gancang. Naon deui, urang ogé bisa ngabagéakeun logo ngaropéa.

more party crazy string (6)

FAQ

Q1: Sabaraha lami pikeun produksi?
Numutkeun rencana produksi, urang bakal ngatur produksi gancang sarta biasana nyokot 15 nepi ka 30 poé.

Q2: Sabaraha lami waktos pengiriman barang?
Saatos pagawean produksi, urang bakal ngatur pengiriman barang. Nagara béda boga waktu pengiriman barang béda. Upami anjeun hoyong terang langkung rinci ngeunaan waktos pengiriman anjeun, anjeun tiasa ngahubungi kami.

Q3: Naon kuantitas minimum?
A3: kuantitas minimum urang nyaeta 10000 lembar

Q4: Kumaha carana abdi tiasa terang langkung seueur ngeunaan produksi anjeun?
A4: Mangga ngahubungan kami sarta ngabejaan ka kuring naon produk Anjeun hoyong terang.

Sertipikat

Kami parantos damel di aerosol langkung ti 13 taun anu mangrupikeun produsén sareng perusahaan dagang. Kami ngagaduhan lisénsi bisnis, MSDS, ISO, Sertipikat Kualitas jsb.

pd_fot

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami